Randstad wil bod op Vedior uitbrengen

Randstad wil bod op Vedior uitbrengen

30-11-2007 "Groei zit in onze genen." Ben Noteboom, Management Scope, april 2007   Uitzendbureau Randstad wil mogelijk een overnamebod uitbrengen op branchegenoot Vedior. De twee bedrijven zijn daarover in gesprek, dit bevestigde Vedior vrijdag.

Vedior bevestigt dat er vriendelijke, inleidende gesprekken plaatsvinden tussen de uitzenders. Een overnamebod door Randstad op Vedior behoort tot de mogelijkheden. Randstad wil een mogelijk bod voor een groot deel financieren met eigen vermogen, zo blijkt volgens Vedior uit het indicatieve voorstel.

Benadrukt wordt dat de onderhandelingen nog in een vroeg stadium zijn en dat er geen zekerheid is dat er daadwerkelijk een overnamebod wordt uitgebracht door Randstad.

Analisten voorspellen dat wanneer er een bod wordt uitgebracht door Randstad deze imededingingsproblemen krijgt. "Ze zullen waarschijnlijk een paar procent moeten afstoten", aldus analist Johan van den Hooven van zakenbank Theodoor Gilissen vrijdag tegen het ANP.

Management Scope had afgelopen april een interview met Ben Noteboom, bestuursvoorzitter van Randstad, het gesprek kunt u hier lezen.

Lees ook

> Ben Noteboom CEO Randstad
> Frits Goldschmeding oprichter Randstad

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook