Randstad wil bod op Vedior uitbrengen

Datum: 30-11-2007

Randstad wil bod op Vedior uitbrengen

"Groei zit in onze genen." Ben Noteboom, Management Scope, april 2007
 
Uitzendbureau Randstad wil mogelijk een overnamebod uitbrengen op branchegenoot Vedior. De twee bedrijven zijn daarover in gesprek, dit bevestigde Vedior vrijdag.

Vedior bevestigt dat er vriendelijke, inleidende gesprekken plaatsvinden tussen de uitzenders. Een overnamebod door Randstad op Vedior behoort tot de mogelijkheden. Randstad wil een mogelijk bod voor een groot deel financieren met eigen vermogen, zo blijkt volgens Vedior uit het indicatieve voorstel.


Benadrukt wordt dat de onderhandelingen nog in een vroeg stadium zijn en dat er geen zekerheid is dat er daadwerkelijk een overnamebod wordt uitgebracht door Randstad.

Analisten voorspellen dat wanneer er een bod wordt uitgebracht door Randstad deze imededingingsproblemen krijgt. "Ze zullen waarschijnlijk een paar procent moeten afstoten", aldus analist Johan van den Hooven van zakenbank Theodoor Gilissen vrijdag tegen het ANP.


Management Scope had afgelopen april een interview met Ben Noteboom, bestuursvoorzitter van Randstad, het gesprek kunt u hier lezen.


Lees ook

> Ben Noteboom CEO Randstad
> Frits Goldschmeding oprichter Randstad

Top 100 Commissarissen

Ben Noteboom

De energietransitie in Amsterdam

Dit zijn onze uitdagingen én oplossingen! Kijk voor het programma en sprekers op: www.wemakethe.city 
Bestel hier gratis toegangskaarten
Donderdag 21 juni, World Trade Center, Amsterdam

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.