Voorspelling Ben Verwaayen EK 2008

Voorspelling Ben Verwaayen EK 2008

27-06-2008 Na zes jaar nam Ben Verwaayen afscheid als topman van BT, voorheen British Telecom. Hij wist de kwakkelende organisatie in een paar jaar tot bloei te brengen en sleepte vele onderscheidingen in de wacht. Ben Verwaayen wordt in het juli/augustusnummer van Management Scope geïnterviewd, onder ander over zijn visie op de positie van Europa in de wereld. Als afsluiting van dit interview, dat plaatsvond op 4 juni 2008, vroeg interviewer Twan van de Kerkhof aan Ben Verwaayen hoe Nederland het zou doen tijdens het EK 2008.

"Ik moet erg voorzichtig zijn. Wanneer dit nummer uitkomt, kan mijn opmerking alweer volslagen belachelijk en achterhaald zijn. Maar ik hoop heel erg dat we er behoorlijk doorkomen. Als we in staat zijn om de flanken de flanken te laten en het middenveld zijn werk te laten doen, en als we ook nog als team kunnen samenwerken, dan kunnen
we mijns inziens verrekte ver komen. Ik denk dat we winnen van Italië, gelijk spelen tegen Frankrijk en verliezen van Roemenië. Maar ik denk niet dat we kampioen worden. Wat dat betreft zet ik mijn geld op Spanje. Ik vind ze erg goed en ze zijn al zolang een wandelende belofte dat ze die nu wel eens een keer zullen waarmaken."

Het complete interview met Ben Verwaayen kunt u lezen in de juli/augustuseditie van Management Scope.
Een exemplaar van deze editie van Management Scope kunt u hier aanvragen.


Lees ook:
> de biografie van Ben Verwaayen
> Ben Verwaayen treedt af bij British Telecom als CEO

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook