Bernhard van Oranje benoemd tot commissaris Jitscale

Bernhard van Oranje benoemd tot commissaris Jitscale

16-08-2011 Bernhard van Oranje is benoemd tot commissaris van Jitscale, zo meldt de Nederlandse cloud management provider dinsdag 16 augustus 2011.

Eind juli trad voormalig Minister van Sociale Zaken en Staatssecretaris van Financiën Willem Vermeend toe tot de Raad van Commissarissen van Jitscale.

Bernhard van Oranje
Niet lang daarna heeft Jitscale Bernhard van Oranje mogen verwelkomen als tweede prominente commissaris, zo bericht de IT-beheerderorganisatie.

Clockwork
Prins Berhard van Oranje is medeoprichter van succesvolle IT-bedrijven als Clockwork, een webbureau dat hij in 2003 doorverkocht aan Ordina.

IT dienstverlener Levi9
Onlangs zette Van Oranje Levi9 op, een nearshore IT dienstverlener. Ook is hij erelid van de non-gouvernementele organisatie IICD, dat ICT ontwikkelingsprojecten heeft in Afrika en Latijns Amerika.

Jitscale
In een reactie op zijn benoeming zegt Bernhard van Oranje: ‘Ik verwacht Jitscale met mijn kennis, vaardigheden en contacten te kunnen helpen de ingeslagen weg succesvol te vervolgen.’

Cloud management
Jitscale is een pionier op het gebied van Cloud-over-Cloud beheersdiensten. Momenteel bedient de IT-provider grote klanten als Achmea, Sanoma Media, Amber Alert en Unigarant.

Lees ook:
> CV Bernhard van Oranje
> Prins Bernhard jr commissaris Antonov
> Willem Vermeend nieuwe commissaris Jitscale

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook