Bert van der Els nieuwe CEO bij Heijmans

Bert van der Els nieuwe CEO bij Heijmans

23-12-2011 Bert van der Els wordt de nieuwe CEO van Heijmans. Hij zal per 18 april 2012 het voorzitterschap van de Raad van Bestuur overnemen. Dat heeft Heijmans donderdag 22 december bekend gemaakt.

Vice-voorzitter wordt CEO
Van der Els (57), op dit moment vice-voorzitter bij Heijmans, neemt het stokje over van Gerrit Witzel (60). De huidige CEO van Heijmans heeft aangegeven niet beschikbaar te zijn voor een nieuwe termijn. Hij treedt per 30 september 2012 af. Witzel blijft op verzoek van de rvb en rvc wel verbonden aan Heijmans als adviseur.

Samenstelling RvB Heijmans
De positie van Van der Els zal worden overgenomen door Ton Hillen. Hillen is op dit moment concerdirecteur vastgoed en woningbouw. Hij zal deze verantwoordelijkheden behouden.

Naast Van der Els en Hillen wordt de Raad van Bestuur Heijmans gevormd door Mark van den Biggelaar (43). Hij vervult de functie van CFO.

Bert van der Els
Beoogd CEO Bert van der Els heeft ruime internationale ervaring bij verschillende binnen- en buitenlandse organisaties. Voor hij bij het Brabantse bouwbedrijf aan de slag ging, was hij directeur bij Burgers Ergon, algemeen directeur bij Yokogawa en adjunct-directeur van ASEA Nederland.

Lees ook:
> Bestuurswisseling bij Heijmans
> Pamela Boumeester commissaris bij Heijmans

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook