Bianca den Elsen nieuwe managing partner Valcon Nederland

Bianca den Elsen nieuwe managing partner Valcon Nederland

11-02-2022 Op 10 februari maakte Valcon bekend dat Bianca van Elsen per 1 maart 2022 de rol van managing partner voor Valcon Nederland op zich zal nemen. Den Elsen neemt hiermee de rol over van Geert van den Goor, die zich meer zal focussen op de internationale tak van Valcon Group.

Bianca den Elsen heeft ruim 23 jaar ervaring op het gebied van consultancy en is vanaf 2015 werkzaam als partner bij Deloitte Consulting. Binnen Deloitte is ze gespecialiseerd in Global Business Services, Shared Services en Outsourcing. Daarnaast is Den Elsen onderdeel van het consulting leadership team. Sinds 2019 maakt ze deel uit van het executive committee van Deloitte Nederland waar ze verantwoordelijk is voor Clients & Industries.

Voor haar loopbaan bij Deloitte heeft Den Elsen ruim 16 jaar bij Accenture gewerkt. In deze periode leerde ze Geert van den Goor kennen. Over haar nieuwe functie bij Valcon vertelt ze: ‘Toen Geert van den Goor me een bericht stuurde dat hij op zoek was naar een managing partner voor Valcon Nederland en daarbij mijn naam was gevallen, was ik meteen positief getriggerd. De waarden van Valcon, de mensen, de diversiteit aan klanten, de groei ambitie, de strategie en de breedte van de dienstverlening van strategie tot operations en van boardroom to shop floor, spreken mij enorm aan. Ik verwacht en hoop dat ik met mijn ervaring bij kan dragen aan een duurzame groei van Valcon zowel in Nederland als internationaal.’

Den Elsen heeft haar eerste studie afgerond aan de Universiteit van Twente en is momenteel bezig met een tweede studie psychologie.

Group managing partner Geert van den Goor verheugt zich over zijn nieuwe opvolger: ‘Ik ken Bianca den Elsen nog uit onze gezamenlijke Accenture tijd, waar we ook samen projecten hebben gedaan. Met veel interesse heb ik haar carrière gevolgd, waarbij onze paden af en toe kruisten. Naast de inhoudelijke bagage die zij mee brengt ben ik er ook van overtuigd dat Bianca den Elsen heel goed bij onze no nonsense cultuur past, iets dat voor ons cruciaal is. Ik kijk dan erg uit naar onze samenwerking.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook