Carla Mahieu nieuwe topvrouw Aegon

Carla Mahieu nieuwe topvrouw Aegon

06-07-2010 Aegon heeft Carla Mahieu benoemd tot wereldwijd hoofd human resources. Mahieu, die nu nog zelfstandig adviseur is, treedt op 1 september 2010 in dienst.

Carla Mahieu rapporteert aan bestuursvoorzitter Alex Wynaendts maar zal niet in de raad van bestuur van Aegon plaatsnemen. 

Mahieu is als econoom afgestuurd aan de Universiteit van Amsterdam en is op het ogenblik zelfstandig adviseur op het gebied van human resources en veranderingsmanagement. Zij bekleedde eerder al leidinggevende posities op het gebied van human resources bij onder meer Shell en Philips.

Strategie Aegon
Volgens Aegon past de benoeming van Mahieu "in de strategie om beter gebruik te maken van de kennis en expertise die binnen de organisatie aanwezig is."

Lees ook:
> Biografie Carla Mahieu
> Aegon reorganiseert Britse bezittingen
> Aegon behaalt sterke resultaten over het eerste kwartaal van 2010
> Aegon-bestuurders beperkt beloond vanwege staatssteun
> Aegon-CFO Nooitgedagt niet gestraft voor overstap

Interview met Carla Mahieu

Menselijk kapitaal, uitgedrukt in big data

Menselijk kapitaal, uitgedrukt in big data

06-09-2018 Data over de inzetbaarheid van medewerkers vinden steeds vaker hun weg naar de bestuurskamer. De juiste workforce is immers van grote invloed op het succes van de onderneming. Drie experts discussiëren over de juiste mensen op de juiste plaats in snel transformerende organisaties. ‘De veranderingen van de komende vijf jaar zullen veel meer impact hebben dan die van de afgelopen tien jaar.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook