Carlo van Kemenade nieuwe ceo DLL

Carlo van Kemenade nieuwe ceo DLL

30-11-2021 DLL heeft op 29 november 2021 bekendgemaakt dat de huidige ceo van Obvion, Carlo van Kemenade, bij DLL zal toetreden als nieuwe ceo. Daarmee volgt hij de huidige ceo Bill Stephenson op, die eind 2021 met pensioen gaat.

Carlo van Kemenade heeft al eerder lange tijd bij het dochterbedrijf van Rabobank gewerkt, onder andere als coo. Hij begon bij DLL, destijds nog bekend als De Lage Landen, in 1990. In 2013 kreeg hij de rol van coo toegewezen, en in 2017 verliet hij het bedrijf na 28 jaar om als ceo bij Obvion aan de slag te gaan.

Berry Marttin, voorzitter van de raad van commissarissen bij DLL en tevens bestuurslid bij Rabobank, omschrijft Van Kemenade als een 'dynamische, op verandering gerichte leider.' “Zijn selectie is een duidelijke waardering van het talent dat aanwezig is binnen de brede Rabobank Groep. Het is geweldig om de continue uitwisseling te zien van mensen en kennis binnen de bedrijven.”

Het huidige raad van bestuur van DLL bestaat uit de volgende personen: Bill Stephenson (ceo), Marc Dierckx (cfo), Tom Meredith (cco), Mike Janse (coo), en Yke Hoefsmit (cro).

Interview met Carlo van Kemenade

'Het lopen kan ik niet missen'

'Het lopen kan ik niet missen'

06-05-2020 Carlo van Kemenade is fanatiek marathonloper, maar kreeg last van een blessure. Halve marathons rent hij nog wel en hij wil snel weer een hele marathon lopen. ‘Australië is het enige continent dat ik nog mis, ik móét die marathon gelopen hebben.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook