Caroline Oosterloo nieuwe interim cro ABN AMRO

Caroline Oosterloo nieuwe interim cro ABN AMRO

08-03-2024 Met ingang van 24 april 2024 zal Caroline Oosterloo Tanja Cuppen vervangen als interim chief risk officer (cro).

Zoals eerder aangekondigd door de bank zal Tanja na twee termijnen als cro afscheid nemen tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 24 april.

Caroline Oosterloo heeft ruim dertig jaar ervaring in de bancaire sector. Zij startte bij ABN AMRO als management trainee en bekleedde de eerste tien jaar diverse commerciële en leidinggevende functies, van de particuliere tot groot-zakelijke markt. Tussen 2010 en 2020 had Caroline diverse executive posities in de risk divisie van Deutsche Bank, waarna zij terug keerde bij ABN AMRO. Op dit moment is zij als hoofd central risk management verantwoordelijk voor enterprise risk management, model risk management en sustainable finance regulations.

ABN AMRO ceo Robert Swaak over de interim-opvolging: "We zijn Tanja Cuppen enorm erkentelijk voor haar waardevolle bijdrage aan het succes van onze bank. Aan de permanente opvolging van Tanja wordt hard gewerkt. We zijn ontzettend blij dat Caroline de rol van cro in de tussentijd op zich wil nemen. Caroline heeft een zeer brede en internationale werkervaring in de financiële sector, en kan de belangen van al onze stakeholdergroepen goed afwegen. En zij is een fijne collega en een verbindende leider. De Executive Board verheugt zich op haar komst eind april.”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook