Caroline Princen nieuwe bestuursvoorzitter Nuts Groep

Caroline Princen nieuwe bestuursvoorzitter Nuts Groep

03-09-2018 Caroline Princen is benoemd tot bestuursvoorzitter van Nuts Groep. Zij start per 1 januari 2019 in haar nieuwe rol. 

Caroline Princen vervult sinds eind vorig jaar een adviserende rol voor de oprichters en directie van de groep. De huidige ceo, Sjef Peeraer, blijft na haar aantreden onderdeel van de directie.

Sjef Peeraer zegt over de benoeming van Princen het volgende: "Tien jaar geleden zijn we met nul begonnen en nu factureren we meer dan een miljard. Het bedrijf is beslist de scale-up fase voorbij. Zeker na de overname van NLE zijn we dermate groot geworden, dat dit ook een andere manier van aansturen vraagt. Caroline is de meest geschikte persoon om het bedrijf in deze volgende fase te leiden."

Caroline Princen is onlangs benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen van Ordina. In verband met haar aankomende functie als bestuursvoorzitter van Nuts Groep, legt zij haar voorzitterschap neer. Wel blijft zij lid van de raad van commissarissen.

> Lees ook: Sjef Peeraer over de turbulente operationele fase van Nuts Groep: 'We werken toe naar een big bang'

Meer over Caroline Princen

Caroline Princen nieuwe voorzitter raad van commissarissen Ordina

Caroline Princen nieuwe voorzitter raad van commissarissen Ordina

13-12-2017 De raad van commissarissen van Ordina heeft het voornemen bekendgemaakt Caroline Princen voor te dragen als voorzitter van de raad van commissarissen. 

Streefcijfer 30 procent vrouwen iets dichterbij

Streefcijfer 30 procent vrouwen iets dichterbij

15-12-2016 Het aantal bedrijven dat het streefcijfer van 30 procent heeft gerealiseerd, is iets gegroeid. Dat meldt de bedrijvenmonitor 2016 vandaag.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook