Clifford Abrahams vertrekt als cfo bij ABN Amro

Clifford Abrahams vertrekt als cfo bij ABN Amro

17-11-2020 ABN Amro maakt op 17 november bekend dat Clifford Abrahams zijn functie als chief financial officer neerlegt. Per 28 februari 2021 verlaat Abrahams de bank, om elders aan de slag te gaan.

Clifford Abrahams, die sinds 2017 als cfo werkte voor ABN Amro, heeft besloten per 28 februari 2021 zijn functie neer te leggen en aan de slag te gaan bij Virgin Money. Als zijn voordracht goedgekeurd wordt, zal hij in maart starten als chief financial officer en bestuurslid van de Engelse bank. Abrahams is heel blij met de nieuwe kans bij Virgin Money, dichterbij huis. ‘Tegelijkertijd vind ik het ontzettend jammer om ABN Amro te verlaten. De bank heeft geweldige professionals en een betekenisvolle purpose. Ik heb enorm veel respect voor Robert Swaak en mijn collega’s in het executive committee. Samen hebben we vorm gegeven aan de strategie-review’, laat Abrahams weten.

Robert Swaak, ceo ABN Amro, begrijpt de keuze van Abrahams. Swaak: ‘Ik feliciteer hem met deze geweldige kans. Zijn vertrek betekent voor ons een groot verlies, maar ik begrijp volkomen dat dit een kans is die hij niet mag afslaan. Tot 28 februari blijft hij zich volledig inzetten voor ons en na de publicatie van onze cijfers in februari nemen we de tijd om Clifford Abrahams te bedanken voor zijn waardevolle bijdrage als cfo de afgelopen vier jaar.’

Het proces om een nieuwe chief financial officer voor ABN Amro te vinden is in gang gezet.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook