Daan Snijders is de nieuwe Chief Technical Officer bij Unit4

Daan Snijders is de nieuwe Chief Technical Officer bij Unit4

01-09-2014 Daan Snijders is per 1 september 2014 begonnen als Chief Technical Officer (CTO). UNIT4 stelde Ray Leclercq op 6 augustus aan als Chief Financial Officer (CFO).

Met de aanstellingen van Snijders en Leclercq complementeert softwarebedrijf UNIT4 het nieuwe bestuur onder leiding van CEO José Duarte. Snijders is als CTO verantwoordelijkheid voor productinnovatie en voor de product management- en developmentteams.

Loopbaan Snijders
Snijders heeft twintig jaar ervaring op het gebied van software-oplossingen. Hij werkte bij Infor waar hij verantwoordelijk was voor de productgroepen Enterprise Resource Planning (ERP), Supply Chain Management (SCM) en Product Lifecycle Management (PLM).

CFO Leclercq
Leclercq is verantwoordelijk voor de financiële en juridische zaken van de organisatie. Leclercq komt bij The Gores Group vandaan, waar hij als Managing Director European Operations verantwoordelijk was voor het toezicht op en de controle van het portfolio van de organisatie. Daarvoor was hij CFO en vervolgens CTO (Chief Transformation Officer) bij Unify.

 

José Duarte
Bestuursvoorzitter José Duarte verwacht voor Unit4 de ambitie te realiseren om de ‘go-to company’ voor enterprise software te worden. 'Met de aanstelling van dit nieuwe en ervaren managementteam gefocust op innovatie en groei, kunnen we onze ambities realiseren.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook