Deloitte Nederland benoemt twee nieuwe leden raad van commissarissen

Deloitte Nederland benoemt twee nieuwe leden raad van commissarissen

27-10-2021 Op 27 oktober 2021 heeft Deloitte bekendgemaakt dat Denise Larnder en Bas Verhart zijn toegetreden tot de raad van commissarissen. Per 18 oktober 2021 vervullen zij hun nieuwe rol.

Denise Larnder is sinds 18 oktober 2021 actief als commissaris bij Deloitte. Larnder is daarnaast ook lid geworden van de audit & finance commitee en de quality, integrity & risk committee. Ze bezit de Britse nationaliteit heeft haar Bachelor of Arts in Engels en Latijn behaald aan de University of Warwick. Larnder heeft van 1998 tot 2016 diverse management- en kwaliteitsfuncties vervuld bij EY. Zo was ze onder meer auditpartner en externe accountant. Momenteel bekleedt ze toezichthoudende functies bij verschillende verzekeringsmaatschappijen. Zo is ze non-executive director bij ReAssure, Allianz Insurance UK en LV+GI. Daarnaast is ze non-executive board director en chair van de audit & risk committee van de University of Greenwich. Ook is ze sinds juli 2020 lide van de life companies board audit committee bij Phoenix Group.

Bas Verhart is met zijn commissariaat bij Deloitte ook toegetreden tot de remuneration & nomination committee en de quality, integrity & risk committee. Verhart heeft een ruime ervaring aan ondernemersrollen, veelal op het gebied van digital en media. Hij begon zijn loopbaan als project manager bij Heineken. Verhart heeft diverse non-executive board rollen vervuld bij onder andere Meta Design, Guerrilla Games, en Trendwatching.com. Ook was Verhart mede oprichter van THNK – School of Creative Leadership en co-founder van Earth Flag. Momenteel is hij de huidige oprichter van EarthToday en co-founder en managing partner van DFFRNT Media.

Met de twee nieuwe aanstellingen bestaat de raad van commissarissen van Deloitte nu uit Hans van der Noordaa (voorzitter), Vincent Moolenaar, Nienke Meijer, Denise Larnder en Bas Verhart.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook