Ordina benoemt twee nieuwe commissarissen

Ordina benoemt twee nieuwe commissarissen

15-04-2021 Ordina heeft Dennis de Breij en Bjorn Van Reet benoemd tot commissaris voor een periode van vier jaar. Dat maakt het bedrijf op 8 april 2021 bekend, na de algemene vergadering van aandeelhouders.

Op 8 april 2021 vond de algemene vergadering van aandeelhouders plaats, waar naast de benoeming van Joyce van Donk-van Wijnen als cfo Dennis de Breij en Bjorn Van Reet werden benoemd tot lid van de raad van commissarissen. Met ingang van deze datum zijn De Breij en Van Reet commissaris bij Ordina voor een periode van vier jaar.

Dennis de Breij studeerde rechten, waarna hij als advocaat aan de slag ging. Hij werkte onder meer bij CMS Legal Services, De Brauw Blackstone Westbroek en De Breij Evers Boon. In 2018 richte hij zijn eigen advocatenkantoor op, deBreij, waar hij in december 2020 stopte. Zijn commissariaat bij Ordina is zijn eerste bekendgemaakte.

Bjorn Van Reet startte zijn carrière in 2000 als software engineer bij Inventive Designers. Daarna vervulde hij onder meer rollen als system engineer bij Cronos, managing director bij Modis Belgium en cio en lid van de raad van bestuur bij The Adecco Group. Sinds 2016 is Van Reet chief information officer bij Kinepolis.

Met de komst van Dennis de Breij en Bjorn Van Reet bestaat de raad van commissarissen uit vijf leden. Johan van Hall is voorzitter rvc, Caroline Princen fungeert als vice-voorzitter en Thessa Menssen is commissaris.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook