Dimitri de Vreeze treedt toe tot de RvB van DSM

Dimitri de Vreeze treedt toe tot de RvB van DSM

14-03-2013 De raad van commissarissen van DSM kondigt de benoeming van Dimitri de Vreeze aan als lid van de raad van bestuur. Als zijn benoeming wordt goed gekeurd door de aandeelhouders, wordt hij verantwoordelijk voor de DSM-clusters Materials Sciences.

Dimitri de Vreeze zal in het bestuur Nico Gerardu opvolgen, die met pensioen gaat. De Nederlander  De Vreeze is nu business group director van DSM Resins.

Loopbaan
De Vreeze kwam in 1990 bij DSM Fine Chemicals in een financiële functie. Vervolgens is hij opgeschoven richting sales-functies, zoals global business manager Sizing & Binders in Italië. In 2002 werd hij business director Composite Resins Europe in Zwitserland. De Vreeze was van 2007 tot 2010 business unit director NeoResins.  

Interview met Dimitri de Vreeze

Dimitri de Vreeze: Mislukkingen zijn oké bij innovatie

Dimitri de Vreeze: Mislukkingen zijn oké bij innovatie

16-01-2017I wish there was a secret formula’, zegt Dimitri de Vreeze, lid van de managing board van DSM, over innovaties en nieuwe businessmodellen. Wanneer moet je doorgaan en wanneer stoppen? Het blijven lastige beslissingen. ‘Soms is het gewoon niet wat de klant wil, zélfs als het briljant is.’  

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook