Ellen Faber benoemd tot Vrouwelijke Topmanager 2011

Ellen Faber benoemd tot Vrouwelijke Topmanager 2011

24-11-2011 Ellen Faber, Directievoorzitter Achmea divisie Directe Distributie, mag zich Vrouwelijke Topmanager van het Jaar 2011 noemen.

De jury, met o.a. Aad Veenman (NS), Caroline Princen (ABN Amro) en Conny Braams (Unilever), selecteert de Vrouwelijke Topmanager van het Jaar op basis van prestatie en persoonlijke verdiensten.

Vrouwelijke topmanager van het Jaar
Tevens is de verkiezing een hommage aan alle topvrouwen die zich hebben ingespannen om een bovengemiddelde prestatie te leveren.

Ellen Faber
Winnaar Ellen Faber is de eerste vrouwelijke directievoorzitter van Achmea (bekend van merken als Centraal Beheer Achmea en FBTO).

Achmea
Binnen Achmea geeft Faber leiding aan de divisie ‘Directie Distributie’, de grootste afdeling van de Nederlandse verzekeraar.

Vrouwelijke Topmanager 2011
Naast Ellen Faber waren nog drie andere vrouwen genomineerd voor de titel Vrouwelijke Topmanager van het Jaar 2011.

Finalisten
Op de lijst stonden ook Jeanine Helthuis (Directievoorzitter Monuta), Maartje Bouvy (Financieel Directeur Royal Haskoning) en Renée Wilke (Commercieel Directeur Menzis).

The Women's Conference Europe
De uitreiking van de prijs vond woensdag 23 november 2011 plaats, tijdens de eerste Women's Conference Europe in Amsterdam.

Lees ook:
> CV Ellen Faber
> MVO beleid is inherent aan de identiteit van Achmea
> Achmea Bestuur

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook