Eric Drossaert wordt CEO a.i. bij Novisource

Eric Drossaert wordt CEO a.i. bij Novisource

21-04-2016 Op 20 april 2016 werd bekendgemaakt dat Drossaert wordt voorgedragen als CEO ad interim van Novisource.

Aftreden RvB en RvC
De functie van CEO bij Novisource komt vrij door het op handen zijnde vertrek van CEO Willem van der Vorm en CFO Bram Schot. Eind februari 2016 maakte Novisource bekend dat deze leden van de Raad van Bestuur hun functie met ingang van 1 juni 2016 zullen neerleggen. Begin april 2016 werd bekendgemaakt dat ook de leden van de Raad van Commissarissen, Juanita van Blokland en Jacques Brulot, per diezelfde datum zullen aftreden. Volgens de Raad van Bestuur is een verschil van inzicht met de aandeelhouders de reden van het aftreden.

 

Algemene vergadering van Aandeelhouders
Op de Algemene vergadering van Aandeelhouders op 1 juni 2016 zal worden beslist over de voorgenomen benoeming van Eric Drossaert tot CEO ad interim gedurende de periode van 1 juni 2016 tot en met 31 januari 2017. Volgens Novisource worden beide vrijgekomen posities binnen de Raad van Bestuur naar verwachting in januari 2017 definitief ingevuld.

Eric Drossaert
Eric Drossaert heeft na het afronden van zijn studie bedrijfseconomie en bedrijfskundig management diverse leidinggevende functies bekleed bij onder meer Ordina, Eiffel en Imato. Momenteel is Drossaert zelfstandig gevestigd onder de naam Stemda Consultancy, waar hij zich voornamelijk richt op mkb-bedrijven die behoefte hebben aan (tijdelijke) managementexpertise.

Lees ook
> Nieuwsbericht over het aftreden van RvB van Novisource
> Nieuwsbericht over het aftreden van RvC van Novisource

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook