Ernst-Jan Boers benoemd tot directievoorzitter SNS Bank

Ernst-Jan Boers benoemd tot directievoorzitter SNS Bank

20-01-2012 Ernst-Jan Boers is benoemd tot voorzitter van de directie van SNS Bank. Dat heeft SNS 19 januari 2012 bekend gemaakt.

Ernst-Jan Boers was CFO van SNS Bank. Sinds begin dit jaar vervulde hij de rol van voorzitter als waarnemer. Hij volgt Henk Kroeze op, die officieel per 30 april van dit jaar aftreedt.

Ronald Latenstein, voorzitter Raad van Bestuur SNS REAAL is verheugd over de benoeming: “Met Ernst-Jan Boers hebben we vanuit onze eigen organisatie een uitstekende opvolger gevonden voor de functie van directievoorzitter van SNS Bank. Zijn bekendheid met de organisatie en zijn kennis en ervaring maken hem de juiste persoon om verder uitvoering te geven aan onze strategie.”

Ernst-Jan Boers
Boers is zijn carrière begonnen bij Ernst & Young. Na 2 jaar arbeid bij SNS Verzekeringen, stapte hij over naar ABN Amro, als CFO van de Hypotheken Groep. Vervolgens keerde hij terug naar SNS Bank om daar de functie van CFO te vervullen.  

Lees ook:
> Henk Kroeze vertrekt als directievoorzitter van SNS Bank
> Dick Okhuijsen wordt interim directievoorzitter Reaal
> Wim Henk Steenpoorte benoemd tot lid Raad van Bestuur SNS Reaal

Interview met Ernst-Jan Boers

Het belang van inspirerende werkruimte

Het belang van inspirerende werkruimte

18-05-2017 Chemie bij de koffieautomaat, waardevolle contacten en korte lijnen die leiden tot de mooiste innovaties: op kantoor gebeurt het. Maar zo’n positieve vibe ontstaat alleen als de werkplek inspirerend genoeg is. Aan onze rondetafel drie deelnemers die ‘ruimte’ als strategisch agendapunt zien: ‘Wat je doet met de ruimte moet passen bij wat je wilt uitstralen als organisatie.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook