Fabrice Mouchel nieuwe cfo Unibail-Rodamco-Westfield

Fabrice Mouchel nieuwe cfo Unibail-Rodamco-Westfield

10-12-2020 De raad van commissarissen van Unibail-Rodamco-Westfield heeft op 8 december 2020 Fabrice Mouchel benoemd tot cfo en lid van de raad van bestuur. Vanaf 5 januari 2021 neemt de huidige deputy cfo de rol van Jaap Tonckens over.

Fabrice Mouchel werd in 2007 benoemd tot vervangend chief financial officer. In 2019 werd hij benoemd tot finance director & chief financial officer Europa. In 2001 trad Mouchel in dienst van Unibail-Rodamco-Westfield als hoofd corporate development. Een jaar later werd hij hoofd van de afdeling financiële middelen en investor relations. Voor Mouchel bij Unibail-Rodamco-Westfield startte, vervulde hij onder andere de rol van vice-president fusies & overnames bij ING-Barings en werkte hij bij Gide Loyrette & Nouel op de afdeling fusies en overnames.

Fabrice Mouchel volgt Jaap Tonckens op, die op 4 januari 2021 met pensioen gaat. Léon Bressler, voorzitter van de raad van commissarissen: ‘Ik wens Fabrice Mouchel veel succues in zijn nieuwe functie. Ik wil Jaap Tonckens oprecht bedanken voor zijn bijdrage en inzet voor Unibail-Rodamco-Westfield tijdens zijn 11-jarige ambtsperiode.’ Jaap Tonckens laat weten erg genoten te hebben van zijn 11 jaar bij Unibail-Rodamco-Westfield. ‘Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat de raad van commissarissen door de jaren heen in mij heeft gesteld. Ik wens mijn collega’s veel succes en ik heb er alle vertrouwen in dat de groep met zijn nieuwe managementteam een geweldige toekomst tegemoet gaat’, aldus Tonckens.

Op 18 november maakte Unibail-Rodamco-Westfield bekend dat Jean-Marie Tritant de rol van ceo per 1 januari 2021 overneemt van Christophe Cuvillier. Eerder die week, op 13 november, liet het bedrijf weten dat meerdere commissarissen per direct zijn opgestapt. Drie dagen daarvoor werden er drie nieuwe commissarissen benoemd, waaronder Léon Bressler, de huidige president-commissaris. De toekomstige ontwikkelingen met betrekking tot de raad van bestuur zullen op een later moment aangekondigd worden.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook