ABN AMRO benoemt Ferdinand Vaandrager tot interim cfo 

ABN AMRO benoemt Ferdinand Vaandrager tot interim cfo 

17-02-2023 Ferdinand Vaandrager is onder voorbehoud van goedkeuring door toezichthouder benoemd tot interim chief financial officer per 1 mei. Hij zal Lars Kramer vervangen die aftreedt wegens carrièremogelijkheden buiten ABN Amro.

Ferdinand Vaandrager werkt al ruim 25 jaar bij verschillende banken. Hij is sinds 2012 werkzaam bij ABN Amro, waar hij sinds 2020 de functie van head of investor relationships vervult. Eerder bekleedde hij diverse leidinggevende functies bij zowel Royal Bank of Scotland en Citigroup.

ABN Amro ceo Robert Swaak: ‘Ferdinand werkt al bijna 15 jaar bij ABN Amro. Hij is een verbindende en energieke leider die in zijn huidige rol als hoofd Investor Relations blijk heeft gegeven van een sterke betrokkenheid bij de strategie en de financiële prestaties van de bank. Bovendien heeft hij aangetoond de belangen van al onze primaire stakeholdergroepen uitstekend met elkaar in evenwicht te kunnen brengen. Ik ben ervan overtuigd dat hij als interim cfo een belangrijke rol zal spelen bij de executie van onze strategie en het bevorderen van operational excellence, en tevens onze beloften aan onze klanten en andere belanghebbenden zal nakomen.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook