Françoise Dings benoemd als commissaris PGGM

Françoise Dings benoemd als commissaris PGGM

11-05-2022 PGGM heeft op 11 mei bekendgemaakt dat Françoise Dings is benoemd als commissaris voor een termijn van vier jaar.

Françoise Dings is tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 11 mei benoemd als nieuw lid van de raad van commissarissen van PGGM. Haar benoeming gaat in per 12 mei.

Dings is sinds mei 2020 chief strategy & transformation bij Royal FloraHolland. Daarnaast is ze lid van de raad van toezicht van het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp/Haarlem. In het verleden was zij onder andere lid van de raad van bestuur en coo bij het OVLG Ziekenhuis in Amsterdam en directeur bij De Kraamvogel en de Van der Hoeven Kliniek.

Marjanne Sint, president-commissaris van PGGM, noemt de brede achtergrond van Françoise Dings (opgeleid als bedrijfskundige en psycholoog), alsmede haar brede ervaring als bestuurder en toezichthouder in het bedrijfsleven en in de sector zorg en welzijn een belangrijke inbreng in de raad van commissarissen.

Dings volgt Micky Adriaansens op, die in januari 2022 de raad van commissarissen van PGGM verliet wegens haar beëdiging tot minister van Economische Zaken en Klimaat.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook