Vion Food stelt Stortelder aan als COO varkensvlees

Vion Food stelt Stortelder aan als COO varkensvlees

04-03-2015 Frans Stortelder zal de functie van COO Pork bij Vion Food gaan bekleden.

Benoeming
Frans Stortelder (55) zal Godert Tegelberg opvolgen als COO Pork van Vion Food. De voorgenomen benoeming van Stortelder markeert een versterkte focus op valorisatie; optimale verwaarding van de door Vion Food verwerkte dieren en inspelen op de behoefte van de markt.

Bestuur
Interim CEO Tom Heidman: “Wij zijn als geen ander in staat om op basis van onze vleesexpertise en onze marktkennis het aanbod accurater en beter af te stemmen op de huidige en de verwachte vraag van de markt. Onze toegang tot afzetmarkten wereldwijd in combinatie met een significant grotere toevoer van dieren vergeleken met het merendeel van onze concurrenten, biedt ons een potentieel voordeel dat we verder zullen gaan benutten.”

 

Achtergrond
Stortelder heeft volgens Vion Food zijn sporen reeds verdiend binnen de vleessector en zeker op het gebied van valorisatie mooie resultaten geboekt en is daarmee de aangewezen persoon om de valorisatie verder vorm te geven. Tegelberg blijft in dienst van Vion Food. Hij zal zich toeleggen op groepsbrede projecten inzake de exportmarkten en de verdere integratie met Duitsland.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook