Frits Eulderink vertrekt als coo bij Vopak

Frits Eulderink vertrekt als coo bij Vopak

19-12-2023 Vopak heeft bekendgemaakt dat coo Frits Eulderink per 24 april zal opstappen.

Frits Eulderink is in 2010 bij Vopak begonnen als coo. Hij zal aftreden tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 24 april 2024, maar wel tot juni 2025 blijven bijdragen aan de uitvoering van de strategie van Vopak, en betrokken blijven bij bepaalde ESG- en energietransitie projecten. De raad van bestuur zal vanaf april bestaan uit twee personen, te weten ceo Dick Richelle en cfo Michiel Gilsing.

Eulderink over zijn vertrek: "Het is een enorm voorrecht geweest om Vopak zo lang te dienen. Vopak is een geweldige plek om te werken en een goed bedrijf om bij te dragen aan de samenleving en de energietransitie. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van Dick, Michiel en al mijn andere collega's, leden van de raad van commissarissen, klanten, zakenpartners, andere belanghebbenden en aandeelhouders. Na 14 geweldige jaren bij Vopak voel ik trots op de vooruitgang die we hebben geboekt en de positie waarin we ons bevinden. Dit is voor mij een natuurlijk moment om af te treden."

"We zijn zeer dankbaar voor Frits' langdurige bijdrage aan Vopak. Frits is een waardevol en ervaren bestuurslid geweest en heeft aanzienlijk bijgedragen op vele gebieden van ons bedrijf. Zijn leiderschap en langetermijnvisie zijn vooral cruciaal geweest voor de goede prestaties van Vopak op het gebied van veiligheid en duurzaamheid, onze operationele efficiëntie en vooruitgang in innovatie en technologie en de energietransitie,” zo melden Ben Noteboom, voorzitter van de raad van commissarissen, en Dick Richelle, ceo.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook