Gemma Postlethwaite nieuwe commissaris TomTom

Gemma Postlethwaite nieuwe commissaris TomTom

05-05-2022 TomTom heeft op 5 mei bekendgemaakt dat Gemma Postlethwaite wordt voorgedragen als commissaris voor een termijn van vier jaar, met ingang van 1 oktober 2022.

Gemma Postlethwaite is ceo van Arizent, een bedrijf voor bedrijfsinformatie dat de financiële en professionele dienstverlening bedient. Voordat ze in 2018 bij Arizent kwam werken, was ze ceo van PIRA Energy Group. In het verleden bekleedde ze leidinggevende functies in de data- en informatiedienstensector, onder meer bij Thomson Reuters, Altegrity en Infogroup. Haar benoeming zal worden besproken tijdens een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die later dit jaar zal worden bijeengeroepen. Na haar benoeming zal Postlethwaite ook lid worden van de auditcommissie.

Derk Haank, voorzitter van de raad van commissarissen van TomTom geeft aan verheugd te zijn met de voordracht van Postlethwaite. “Ze zal uitgebreide technologie-ervaring en competenties inbrengen in onze raad van commissarissen en het bedrijf. Gemma's expertise met SaaS en contentproducten, haar leiderschapskwaliteiten en ervaring met stakeholdermanagement bij het aansturen van digitale transformaties, zullen van groot voordeel zijn voor TomTom.”

Harold Goddijn, ceo van TomTom, voegt toe: “We kijken ernaar uit om Gemma te verwelkomen bij TomTom. Ze heeft een sterk trackrecord in de technologiesector en we zijn verheugd dat ze zich inzet voor TomTom.”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook