Geraldine Matchett bij DSM voorgedragen als CFO

Geraldine Matchett bij DSM voorgedragen als CFO

10-03-2014 De raad van commissarissen draagt Geraldine Matchett voor als bestuurslid van DSM per 1 augustus 2014. Bij goedkeuring volgt zij op 1 december dit jaar CFO Rolf-Dieter Schwalb op.

Geraldine Matchett is nu Chief Financial Officer en lid van het Operations Council bij de SGS Group, het Zwitserse beursgenoteerde test- en inspectiebedrijf.

42 jaar
Bij goedkeuring door de aandeelhouders tijdens de AvA op 7 mei wordt de 42-jarige Matchett  bestuurslid van DSM op 1 augustus. Vervolgens zal zij per 1 december 2014 de huidige CFO Rolf-Dieter Schwalb opvolgen.


CFO van het jaar
De Brits-Zwitsers-Franse Matchett werkte eerder onder meer bij bij KPMG en Deloitte. Zij werd onlangs gekozen tot CFO van het jaar in Zwitserland voor grote bedrijven.

RvB bedankt Schwalb
Rolf-Dieter Schwalb is sinds 8 jaar CFO van DSM. Hij zal terugtreden op 1 december, maar blijft beschikbaar voor hulp tot het boekjaar 2014 gesloten is. De leden van de raad van bestuur van DSM bedanken Schwalb in het persbericht voor zijn bijdrage aan DSM, zijn leiderschap op financieel gebied en zijn streven naar geïntegreerde rapportage en meer transparantie.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook