Heijmans CEO Gerrit Witzel treedt af

Heijmans CEO Gerrit Witzel treedt af

23-12-2011 Gerrit Witzel, CEO van Heijmans, zal volgend jaar aftreden. Dat heeft Heijmans gisteren bekend gemaakt.

Twee jaar CEO bij Heijmans
Gerrit Witzel treedt af per 18 april 2012. Hij is dan 2 jaar bestuursvoorzitter geweest. Op verzoek van de Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen zal hij wel aanblijven als adviseur.

Ook de voorganger van Witzel bij Heijmans zat slechts 2 jaar aan het roer. Rob van Gelder, die 2 jaar daarvoor noodgedwongen van zijn pensionering van Boskalis was teruggekomen, had echter bij voorbaat voor die periode getekend. Van Gelder is nu commissaris bij Heijmans.

Bert van der Els 
De positie van CEO wordt overgenomen door de huidige vice-voorzitter, Bert van der Els. Hij zal samen met CFO Mark van den Biggelaar en nog te benoemen Ton Hillen de nieuwe RvB van Heijmans vormen.

Gerrit Witzel 
Als Witzel aftreedt heeft hij 4 jaar bij Heijmans gewerkt, waarvan 2 jaar als Voorzitter van de Raad van Bestuur. Daarvoor was hij 10 jaar lang bestuursvoorzitter bij Strukton

Lees ook: 
> Bestuurswisseling bij Heijmans
> Gerrit Witzel benoemd tot bestuursvoorzitter Heijmans 
> Pamela Boumeester benoemd tot commissaris Heijmans

Meer over Gerrit Witzel

Heijmans draagt Gerrit Witzel als commissaris voor

Heijmans draagt Gerrit Witzel als commissaris voor

20-02-2020 De beursgenoteerde onderneming Heijmans kondigt aan oud-topman Gerrit Witzel als commissaris voor te dragen. Tijdens de jaarlijkse algemene vergadering voor aandeelhouders op 15 april 2020 zal het bedrijf Gerrit Witzel benoemen tot commissaris.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook