Heijmans draagt Gerrit Witzel als commissaris voor

Heijmans draagt Gerrit Witzel als commissaris voor

20-02-2020 De beursgenoteerde onderneming Heijmans kondigt aan oud-topman Gerrit Witzel als commissaris voor te dragen. Tijdens de jaarlijkse algemene vergadering voor aandeelhouders op 15 april 2020 zal het bedrijf Gerrit Witzel benoemen tot commissaris.

Heijmans heeft het voornemen om tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders in april Gerrit Witzel te benoemen als nieuwe commissaris voor de duur van vier jaar. Witzel zal Rob van Gelder opvolgen, die heeft aangekondigd per 15 april af te treden als commissaris van Heijmans.

Gerrit Witzel heeft jarenlange ervaring in de bouwsector. Zo startte hij zijn carrière bij Ballast Nedam, waarna hij ceo bij Strukton werd. In 2008 stapte hij over naar Heijmans, waar hij vice-voorzitter van de raad van bestuur was, voorzitter van de raad van beheer en tot 2019 adviseur.

Naast de voordracht van Witzel zijn er nog twee voordrachten. Eerder maakte Heijmans bekend Ans Knape-Vosmer voor te dragen als nieuwe commissaris. Daarnaast wordt Ron Icke, huidig commissaris van Heijmans, voorgedragen voor herbenoeming voor een termijn van twee jaar.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook