Gert van de Weerdhof vertrekt als CEO RFS Holland Holding

29-03-2016

Gert van de Weerdhof vertrekt als CEO RFS Holland Holding

Van de Weerdhof is per direct opgestapt als president-directeur van het moederbedrijf van Wehkamp, Lacent, Fonq.nl en Create2fit.

Aftreden
De reden van het plotselinge vertrek van Gert van de Weerdhof als CEO van RFS Holland Holding is een 'verschil van inzicht' met de Raad van Commissarissen. Van de Weerdhof vervulde zijn functie als CEO van RFS Holland Holding en als CEO van dochtermaatschappij Wehkamp B.V. sinds augustus 2013.

Overname door Apax
RFS Holland Holding werd medio 2015 overgenomen door de Engelse investeringsmaatschappij Apax, dat tevens eigenaar is van softwarebedrijf Exact en chipfabrikant NXP Semiconductors. Apax heeft de Britse manager Johnny Crowe als CEO a.i. van RFS Holland Holding aangesteld.

Meer over Gert van de Weerdhof

Gert van de Weerdhof commissaris bij Ctac

Gert van de Weerdhof commissaris bij Ctac

Gert van de Weerdhof wordt commissaris bij business- en cloudintegrator Ctac. Over zijn benoeming zal op de aandeelhoudersvergadering van 10 mei 2017 worden gestemd.

Gert van de Weerdhof opvolger Paul Nijhof bij RFS Holland

Gert van de Weerdhof opvolger Paul Nijhof bij RFS Holland

De raad van commissarissen van RFS Holland wil Gert van de Weerdhof benoemen tot ceo van RFS Holland Holding en wehkamp.nl. Hij volgt op 9 september Paul Nijhof (foto) op.

Gert van de Weerdhof

Profiel Gert van de Weerdhof
Bekijk de top-100 commmissarissen Bekijk de volledige lijst

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook