Haico Meijerink opvolger CEO Morsink bij Sandd

Haico Meijerink opvolger CEO Morsink bij Sandd

05-07-2011 Haico Meijerink wordt de nieuwe topman van postbedrijf Sandd. Hij volgt per 1 september 2011 Gert-Jan Morsink op, die na drieënhalf jaar zijn functie neerlegt.

‘Een mooi moment om afscheid te nemen en plaats te maken voor een nieuwe CEO’, zo meldt topman Morsink in het persbericht.

Sandd
Onder leiding van Gert-Jan Morsink wist Sandd zijn omvang te verdubbelen. Zo nam het postbedrijf in januari SelektMail over, waardoor Sandd zich heeft gepositioneerd als enige grote concurrent voor marktleider PostNL.

Haico Meijerink
Sandd denkt met Haico Meijerink de perfecte opvolger te hebben gevonden voor Morsink. ‘Iemand die goed past binnen de dynamische cultuur van de organisatie en die van de klantenkring op de postmarkt’, aldus Sandd.

Loopbaan Meijerink
De 46-jarige Haico Meijerink is momenteel werkzaam als Sales & Marketing directeur Europa bij uitgever Wolters Kluwer. Eerder was Meijerink in dienst bij onder meer Cisco Systems en Apple.

Gert-Jan Morsink
Meijerink wordt de derde topman van het nog jonge postbedrijf Sandd. Vertrekkend CEO Gert-Jan Morsink zal tot uiterlijk 31 december 2011 verbonden blijven aan Sandd als adviseur Directie en Raad van Commissarissen.

Wat hij na zijn vertrek gaat doen, weet hij nog niet, aldus Morsink.

Lees ook:
> CV Haico Meijerink, nieuwe topman Sandd
> Sandd in belangstelling Deutsche Post en La Poste
> Rivalen TNT overwegen stappen tegen overheid

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook