Hannie Vlug nieuwe commissaris bij PostNL

Hannie Vlug nieuwe commissaris bij PostNL

21-12-2021 PostNL heeft op 20 december 2021 bekendgemaakt Hannie Vlug te benoemen als nieuw lid van de raad van commissarissen. Haar benoeming zal worden besproken tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders in 2022.

Hannie Vlug is momenteel actief als directievoorzitter bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Daarvoor heeft zij een brede ervaring opgedaan in diverse directiefuncties bij de Rijksoverheid onder meer als directeur arbeidsverhoudingen en directeur duurzaamheid. Ook is zij ervaren in de toezichtsector met verschillende commissariaten bij onder andere zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid en woningcorporatie Woonzorg Nederland. Hannie Vlug beschikt over een master in de economie, die zij heeft behaald aan de Universiteit van Amsterdam.

Jan Nooitgedagt, voorzitter van de raad van commissarissen, over haar benoeming: ‘We zijn verheugd met de voorgestelde komst van Hannie Vlug in de raad van commissarissen. We streven naar een gebalanceerde samenstelling van de raad van commissarissen, en Hannie past uitstekend binnen het profiel van de raad. Zij heeft een achtergrond als bestuurder in de publieke en private sector en beschikt over sterke bestuurlijke en toezichthoudende competenties en ervaring. Haar expertise en achtergrond zijn een waardevolle aanvulling in de raad van commissarissen.’

De huidige raad van commissarissen van PostNL bestaat uit de volgende leden: Jan Nooitgedagt (voorzitter), Marike van Lier Lels (vicevoorzitter),  Nienke Meijer, Jeroen Hoencamp, Ad Melkert en Koos Timmermans.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook