Wijers beoogd opvolger Kees van Lede bij Heineken

Wijers beoogd opvolger Kees van Lede bij Heineken

01-11-2011 Heineken wil vertrekkend Akzo Nobel CEO Hans Wijers benoemen tot voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) van de bierbrouwer.

Dat heeft Heineken dinsdag 1 november 2011 bekendgemaakt. Hans Wijers wordt volgend jaar, tijdens de Algemene Aandeelhouders Vergadering (AVA) van 19 april, voorgedragen als commissaris van het bierconcern.

Hans Wijers
Daarna is het de bedoeling dat Wijers in 2013 Kees van Lede zal opvolgen als president-commissaris, aldus Heineken in het persbericht.

Lees ook:
> CV Kees van Lede
> CV Hans Wijers
> Hans Wijers stopt als CEO AkzoNobel
> Heineken Raad van Commissarissen
> Hans Wijers beoogd voorzitter Natuurmonumenten

Meer over Hans Wijers

Meer vrouwen in Top-100 Commissarissen 2019

Meer vrouwen in Top-100 Commissarissen 2019

20-12-2018 Management Scope publiceert vandaag de jaarlijkse Top-100 Commissarissen, de ranglijst met daarin de meest invloedrijke commissarissen. Hans Wijers voert net als in 2018 de lijst aan.

Hans Wijers vertrekt bij Heineken

Hans Wijers vertrekt bij Heineken

18-12-2018 Hans Wijers treedt terug bij Heineken. Hij legt zijn functie tijdens de aandeelhoudersvergadering op 25 april neer. Jean-Marc Huët zal hem opvolgen.

Interview met Hans Wijers

‘De CEO is geen primus inter pares meer’

‘De CEO is geen primus inter pares meer’

03-02-2016 Corporates proberen uit alle macht op governancegebied uit de gevarenzone te blijven. Hans Wijers ziet dat met lede ogen aan, want: ‘De tijd en energie die dat kost, gaat die niet ten koste van het inspelen op veranderingen?’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook