Henk Rottinghuis nieuwe commissaris BAM Groep

Henk Rottinghuis nieuwe commissaris BAM Groep

03-03-2020 BAM Groep heeft bekendgemaakt Henk Rottinghuis voor te willen dragen als nieuw lid van de raad van commissarissen.

Henk Rottinghuis was van 2001 tot 2010 ceo van Pon Holdings. Na zijn terugtreden bij Pon Holdings bekleedde hij verschillende commissariaten, waaronder bij Royal Bank of Scotland, Blokker en Stork.

De voordracht van Rottinghuis hangt samen met het voorgenomen terugtreden van Harrie Noy als voorzitter van de raad van commissarissen en de intentie van de raad van commissarissen om Henk Rottinghuis in de loop van dit jaar tot zijn opvolger te benoemen. Om een soepele overdracht te waarborgen, zal Harrie Noy worden voorgedragen voor herbenoeming voor de periode van een jaar. 

De benoeming van Rottinghuis en de herbenoeming van Noy zullen worden besproken op de algemene vergadering van aandeelhouders op 15 april 2020.

Interview met Henk Rottinghuis

De beurs vs. andere bedrijfsmodellen: de visie van commissarissen

De beurs vs. andere bedrijfsmodellen: de visie van commissarissen

17-02-2021 Voor veel grote bedrijven was de beurs altijd de belangrijkste toegang tot kapitaal en internationale expansie. De laatste decennia is er veel veranderd voor beursgenoteerde bedrijven. Dat roept de vraag op in welke gevallen een beursnotering de voorkeur verdient in vergelijking met andere bedrijfsmodellen. Wat vinden gelouterde commissarissen ervan?

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook