Hilde Garssen benoemd tot commissaris bij TBI Holdings

Hilde Garssen benoemd tot commissaris bij TBI Holdings

02-09-2021 Op 2 september 2021 heeft TBI Holdings bekendgemaakt Hilde Garssen te hebben benoemd als nieuw lid van de raad van commissarissen. Per 1 september 2021 startte Garssen haar nieuwe functie. 

Hilde Garssen is momenteel lid van de raad van bestuur als chief people officer en lid van de executive committee van KPN. Voordat ze bij KPN in dienst kwam heeft ze het grootste deel van haar loopbaan bij ABN Amro gespendeerd. Garssen heeft binnen de bank, in lijn met haar studie human resource management aan de Hogeschool Utrecht, diverse HR functies bekleed. Zo is ze onder meer vier jaar chief human resources officer geweest en was ze tot 2019 actief als senior managing director business services. 

Naast haar huidige functie bij KPN is ze ook lid van het dagelijks bestuur van VNO/NCW en is ze lid van de raad van toezicht van KWF Kankerbestrijding waar ze zich vooral richt op het maatschappelijke profiel van de organisatie.

 

In hetzelfde persbericht maakte TBI Holdings bekend dat Diana de Wolff is teruggetreden als lid van de raad van commissarissen. Na de benoeming van Garssen bestaat het commissariaat van TBI Holdings uit Ton Nelissen (voorzitter), Edo van den Assem (vice-voorzitter), Huib Morelisse, Marcel Niggebrugge en Hilde Garssen. 

Interview met Hilde Garssen

Vier best practices voor veilige organisaties

Vier best practices voor veilige organisaties

28-09-2022 In de serie De Raad buigen topexperts zich over een actueel boardroomthema. Dit keer: het creëren van een respectvolle en veilige organisatie als baken in onzekere tijden en een turbulente wereld. Vier best practices van cultuur- en gedragsspecialist Smaranda Boros van Vlerick Business School en de chro’s van Fugro, KPN en Randstad Nederland. ‘De druk die de huidige situatie creëert, moet je adresseren.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook