Nieuwe commissarissen ProRail

Nieuwe commissarissen ProRail

16-06-2023 ProRail heeft bekendgemaakt Isabelle Damen en Miriam Hoekstra-van der Deen te benoemen tot nieuwe leden van de raad van commissarissen per 15 juni.

Isabelle Damen is momenteel cfo bij Teijin Aramid, en heeft daarnaast ervaring in de industrie door rollen bij Sensata Technologies en Thales Nederland. Miriam Hoekstra-van der Deen is voorzitter van de raad van bestuur van woningcorporatie Woonstad Rotterdam en heeft jaren bij Schiphol verschillende rollen als directeur vervuld.

Met de komst van Damen en Hoekstra-van der Deen worden de vacatures in de rvc opgevuld die zijn ontstaan na het vertrek van Ruud Sondag naar Schiphol, en Jeanine Helthuis wegens het verstrijken van de termijn van twaalf jaar.

Hans Alders, voorzitter van de raad van commissarissen, heet de nieuwe rvc-leden van harte welkom. “Het is belangrijk dat onze rvc met de komst van Isabelle en Miriam weer op volle sterkte is als toezichthouder en klankboord. Isabelle en Miriam zullen een introductieprogramma volgen en daarbij ook kennismaken met diverse collega’s.”

John Voppen, ceo van ProRail, stelt het volgende: “In de gesprekken met onze nieuwe rvc-leden merkte ik passie voor de maatschappelijke rol van ProRail en diens stakeholders. Hun kennis en ervaring is van toegevoegde waarde voor ProRail en ik zie daarom uit naar hun inbreng in onze rvc.”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook