Jack McGarry voorgedragen als commissaris Aegon

Jack McGarry voorgedragen als commissaris Aegon

15-09-2020 Op 14 september maakt Aegon bekend Jack McGarry voor te dragen als lid van de raad van commissarissen voor een termijn van vier jaar.

Tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders in 2021 zal het voorstel tot benoeming van Jack McGarry goedgekeurd worden. Tot die tijd zal McGarry als toehoorder de vergaderingen van de raad van commissarissen bijwonen. De Nederlandsche Bank (DNB) heeft het voorstel inmiddels goedgekeurd.

Jack McGarry heeft een brede ervaring in de Amerikaanse verzekeringssector. Tot voor kort was hij chief financial officer van Unum Group, een aan de New York Stock Exchange genoteerde aanbieder van verzekeringen voor werknemers. Daarvoor was McGarry chief executive officer van Unum Engeland. William Connelly, voorzitter van de raad van commissarissen, kijkt uit naar de samenwerking. ‘McGarry heeft diverse leidinggevende posities bekleed op het gebied van risicomanagement, financiën en als ceo van Unum in Engeland. Dit onderstreept zijn diepgaande kennis van de verzekeringssector en zijn brede visie op het managen van een verzekeraar’, laat Connelly weten.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook