Jan Aalberts treedt terug in 2014

15-08-2013

Jan Aalberts treedt terug in 2014

Aalberts Industries heeft bekend gemaakt dat president Jan Aalberts terugtreedt in april 2014.

Jan Aalberts zal tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 22 april 2014 terugtreden uit de directie van Aalberts Industries. Hij blijft wel verbonden aan de onderneming als aandeelhouder.In april 2012 trad Aalberts al terug als CEO van het concern en gaf de dagelijkse leiding over aan Wim Pelsma. In zijn hoedanigheid als president richt Jan Aalberts zich op activiteiten die buiten het terrein van de dagelijkse leiding liggen.

 

Het concern wil in april 2014 Oliver Jäger benoemen tot statutair directeur die verantwoordelijk zal zijn voor Industrial Services. Na deze wijzigingen bestaat de directie van Aalberts per april 2014 uit CEO Wim Pelsma, CFO John Eijgendaal en Oliver Jäger.

Meer over Jan Aalberts

Eredoctoraat voor Jan Aalberts bij Nyenrode

Eredoctoraat voor Jan Aalberts bij Nyenrode

Jan Aalberts, die tot april 2012 CEO was van Aalberts Industries, ontvangt een eredoctoraat ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van Nyenrode Business Universiteit.

CEO Jan Aalberts draagt leiding over

CEO Jan Aalberts draagt leiding over

Jan Aalberts, topman van Aalberts Industries, draagt in april 2012 zijn functie over aan Wim Pelsma, thans COO van het concern.

Interview met Jan Aalberts

Een interview met Jan Aalberts van Aalberts Industries

Een interview met Jan Aalberts van Aalberts Industries

Kosten besparen, management wisselen: de ergste economische crisis in 35 jaar dwong Jan Aalberts (70) om hard in te grijpen. Na saneren wordt het nu weer tijd voor acquireren. Aan afscheid nemen denkt hij nog niet. ‘Ik zou het een blamage vinden als mijn opvolger van buiten moet komen.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook