Jan Dalhuisen benoemd als regional managing partner EMEA  Deloitte Touche Tohmatsu

Jan Dalhuisen benoemd als regional managing partner EMEA Deloitte Touche Tohmatsu

05-10-2009 Jan Dalhuisen is per 1 september 2009 teruggetreden als vice-voorzitter van de raad van bestuur van Deloitte Nederland. Per 1 september 2009 is Dalhuisen benoemd tot regional managing partner EMEA (Europe, Middle East & Africa) bij Deloitte Touche Tohmatsu.

Jan Dalhuisen (1955) was tot 1 september jl. vice-voorzitter van het bestuur van Deloitte Nederland. Hij is tot de Nederlandse Deloitte-organisatie toegetreden sinds het samengaan met Arthur Andersen in 2002. In het dagelijks bestuur van Deloitte had hij de portefeuille clients & markets, waarmee hij verantwoordelijk was voor (nieuwe) klanten, producten en diensten.

Uitdaging
“Grenzen vervagen, internationale samenwerking is belangrijker dan ooit. Het is voor mij een mooie uitdaging om de krachten van de verschillende landenorganisaties te bundelen en zo de internationale marktpositie van Deloitte verder te versterken”, aldus Jan Dalhuisen.

Bestuur Deloitte
Het bestuur van Deloitte Nederland bestaat per 1 september 2009 uit Roger Dassen (bestuursvoorzitter), Jorrit Volkers en Cees de Boer.

Lees ook
> Accountancy speelt verstoppertje
> Biografie Roger Dassen CEO Deloitte
> Biografie Cees de Boer CFO Deloitte
> Interview met Roger Dassen
> Interview met Cees de Boer
> Bestuur Deloitte

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook