Jan Dalhuisen voorzitter raad van commissarissen Mourik

Jan Dalhuisen voorzitter raad van commissarissen Mourik

02-12-2020 Op 1 december 2020 maakt Mourik bekend Jan Dalhuisen te hebben benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen. Dalhuisen volgt Arend Vos op, die zich terugtrekt als voorzitter.

Jan Dalhuisen was jarenlang partner van audit- en consultancykantoor Deloitte en vervulde hier verschillende leidinggevende functies. Tevens is Dalhuisen lid van de raad van commissarissen van Hittech Group. Kees Jan Mourik, voorzitter van de raad van bestuur van Mourik: ‘Onze reputatie en integriteit zijn een belangrijke reden voor onze opdrachtgevers om voor ons te kiezen. Als groeiende onderneming is het extra belangrijk je reputatie te bewaken. Daarom zijn wij blij met Jan Dalhuisen die met zijn brede ervaring als accountant heel veel kennis en kunde toevoegt aan ons familiebedrijf.’

Jan Dalhuisen volt Arend Bos op, die per 1 december 2020 terugtreedt als voorzitter van de technisch dienstverlener. ‘We zijn Arend Vos dankbaar voor de constructieve samenwerking tussen de raad van bestuur en de raad van commissarissen. Hij laat een bedrijf achter waarin de toezichthoudende rol goed is verankerd’, aldus Kees Jan Mourik.

Naast Jan Dalhuisen bestaat de raad van commissarissen van Mourik uit Annechien Broekmeijer en Cor Kloet.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook