Arbo Unie benoemt Jan de Rooij tot nieuw lid van de raad van commissarissen

Arbo Unie benoemt Jan de Rooij tot nieuw lid van de raad van commissarissen

02-08-2021 Op 2 augustus 2021 heeft Arbo Unie BV bekendgemaakt Jan de Rooij te hebben benoemd tot nieuw lid van de raad van commissarissen voor een periode van vier jaar. De algemene vergadering van aandeelhouders heeft ingestemd met De Rooij zijn voordracht op 10 juni 2021.

Jan de Rooij heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2002 is De Rooij partner bij Deloitte, momenteel als global lead service partner. In deze rol is hij betrokken bij audit, finance & risk advisory. Ook heeft De Rooij verscheidene toezichthoudende- en bestuursfuncties bekleed. Zo is hij op het moment toezichthouder bij het Amsterdams Museum. 
 
De Rooij zegt over zijn benoeming tot nieuw lid van de rvc bij Arbo Unie: “Het is een eer een bijdrage te mogen leveren aan Arbo Unie, dat met honderden professionals een grote impact heeft op de vitaliteit van werkend Nederland. Wat mij aanspreekt is dat Arbo Unie werkt aan “profit with a purpose” en naast gezonde financiële resultaten ook werkt aan maatschappelijk dividend.”

Arbo Unie verwelkomt De Rooij als nieuw lid van de rvc en wacht met smart op zijn inbreng. Met zijn aanstelling volgt hij Walter Wolfs op die na een maximale zittingstermijn van acht jaar per 10 juni 2021 is teruggetreden. 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook