Jeanine van der Vlist cco Eurofiber Group

Jeanine van der Vlist cco Eurofiber Group

09-01-2019 Jeanine van der Vlist is toegetreden tot de raad van bestuur van Eurofiber Group. Zij gaat de functie van chief commercial officer vervullen. 

Jeanine van der Vlist is sinds 2015 werkzaam bij Eurofiber Nederland, waar zij startte als cco en in 2016 managing director werd. 

Haar benoeming vindt plaats in het kader van de groeiambities van Eurofiber. Om invulling te geven aan deze ambities wordt de raad van bestuur versterkt met een cco.

Paul Naastepad volgt Jeanine van der Vlist op als managing director van Eurofiber Nederland. Hij was tot september 2018 ceo van XS4ALL.

Meer over Jeanine van der Vlist

Jeanine van der Vlist lid raad van bestuur DPG Media Group

Jeanine van der Vlist lid raad van bestuur DPG Media Group

04-02-2020 DPG Media Group, het moederbedrijf van DPG Media Nederland, kondigt op 28 januari 2020 aan dat Jeanine van der Vlist toetreedt als non-executive lid van de raad van bestuur, evenals Bernadette de Bethune. 

Jeanine van der Vlist Managing Director Eurofiber

Jeanine van der Vlist Managing Director Eurofiber

24-05-2016 Van der Vlist is benoemd tot Managing Director van Eurofiber Nederland. Van der Vlist was reeds in dienst bij het bedrijf als Commercial Director.

Interview met Jeanine van der Vlist

Transfer talks

Transfer talks

17-05-2018 Niet ratio, maar buikgevoel blijkt de beste due diligence voor die aangeboden topfunctie bij een ander bedrijf. Drie overstappers over het telefoontje van de headhunter en hun onboarding daarna: ‘Tijdens mijn carrière heb ik één verkeerde keuze gemaakt en dat wilde ik niet nog een keer.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook