Jeanine van der Vlist cco Eurofiber Group

Jeanine van der Vlist cco Eurofiber Group

09-01-2019 Jeanine van der Vlist is toegetreden tot de raad van bestuur van Eurofiber Group. Zij gaat de functie van chief commercial officer vervullen. 

Jeanine van der Vlist is sinds 2015 werkzaam bij Eurofiber Nederland, waar zij startte als cco en in 2016 managing director werd. 

Haar benoeming vindt plaats in het kader van de groeiambities van Eurofiber. Om invulling te geven aan deze ambities wordt de raad van bestuur versterkt met een cco.

Paul Naastepad volgt Jeanine van der Vlist op als managing director van Eurofiber Nederland. Hij was tot september 2018 ceo van XS4ALL.

Interview met Jeanine van der Vlist

Deze drie commissarissen willen de supply chain-transitie versnellen

Deze drie commissarissen willen de supply chain-transitie versnellen

14-12-2022 De supply chain staat meer dan ooit onder druk. Bedrijven worstelen met het beter en meer toekomstgericht organiseren van de keten. De raad van commissarissen heeft de schone taak daarbij te helpen. Aan onze rondetafel stellen we commissarissen de vraag: lukt dat een beetje? ‘De supply chain als concurrentiemiddel is een te beperkt beeld: leveranciers, partners en concurrenten moeten juist samen optrekken.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook