Jeanine van der Vlist nieuwe president-commissaris Holland Colours

Jeanine van der Vlist nieuwe president-commissaris Holland Colours

26-01-2023 De raad van commissarissen van Holland Colours draagt Jeanine van der Vlist voor als commissaris, met de intentie haar te benoemen als nieuwe president-commissaris. Zij zal Roland Zoomers opvolgen, die niet herkiesbaar is voor een nieuwe termijn.

Jeanine van der Vlist is sinds 2014 commissaris bij BDR Thermea Group. Sinds 2020 is zij non-executive director bij DPG Media Group België. Sinds 2022 is zij commissaris bij Alfen en Koninklijke Brill. Daarnaast vervulde zij diverse leidinggevende functies bij internationale ondernemingen zoals Fujitsu, Dell, Nokia en was zij tot 2021 lid van de raad van bestuur en cco bij Eurofiber Group.

De benoeming van Jeanine van der Vlist zal worden besproken op de algemene vergadering van aandeelhouders op 13 juli 2023. Dit jaar loopt de tweede termijn van Aukje Doornbos als lid van de raad van commissarissen ook af, zij is nog herkiesbaar voor een derde termijn.

Interview met Jeanine van der Vlist

Deze drie commissarissen willen de supply chain-transitie versnellen

Deze drie commissarissen willen de supply chain-transitie versnellen

14-12-2022 De supply chain staat meer dan ooit onder druk. Bedrijven worstelen met het beter en meer toekomstgericht organiseren van de keten. De raad van commissarissen heeft de schone taak daarbij te helpen. Aan onze rondetafel stellen we commissarissen de vraag: lukt dat een beetje? ‘De supply chain als concurrentiemiddel is een te beperkt beeld: leveranciers, partners en concurrenten moeten juist samen optrekken.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook