Jeroen van den Oetelaar nieuwe chief engineer DAF Trucks

Jeroen van den Oetelaar nieuwe chief engineer DAF Trucks

01-05-2024 DAF Trucks heeft bekendgemaakt dat Jeroen van den Oetelaar de nieuwe chief engineer is van DAF Trucks. Hij treedt daarmee ook toe tot de raad van bestuur van DAF Trucks.

Van den Oetelaar trad in 2011 in dienst bij DAF Trucks en bekleedde meerdere functies binnen het bedrijf in onder meer program management, product development en operations. Momenteel is Van den Oetelaar assistant chief engineer vehicle engineering bij DAF Trucks. In het verleden werkte Van den Oetelaar onder andere ook bij TMC Group als project manager en bij Van Eck Group als mechanical engineer.

Van den Oetelaar neemt vanaf 1 juni de functie over van Patrick Dean, die promotie maakt en start bij moederbedrijf PACCAR, als director PACCAR Electronics. In zijn nieuwe positie rapporteert Van den Oetelaar aan Harald Seidel, president-directeur van DAF Trucks.

Jeroen van den Oetelaar: “De transportsector betreedt een nieuw tijdperk en DAF Trucks blijft zijn klanten de beste transportoplossingen bieden. Samen met ons team van ingenieurs bij DAF en onze collega’s bij PACCAR in de Verenigde Staten, ontwikkelen en leveren we kwaliteitsproducten die onze klanten helpen succesvol te zijn.”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook