Jeroen van der Veer commissaris bij ING

Jeroen van der Veer commissaris bij ING

19-03-2009 ING wil Jeroen van der Veer voordragen als commissaris. Tegelijkertijd met Tineke Bahlmann is hij voorgedragen als toezichthouder bij de bank.

Het is alweer het derde commissariaat voor de topman van Shell. Jeroen van der Veer is al vicevoorzitter van de raad van commissarissen bij Unilever en is ook voorgedragen als toezichthouder bij Philips en het Concertgebouw.

Code Tabaksblat
Voor Van der Veer is het bijna teleurstellend dat hij in deze tijd leeft. De Shell-CEO zit met drie commissariaten al over de helft van zijn Code Tabaksblat. Nu is het vooral afwachten met welke commissariaten hij zijn lijstje volmaakt. De Shell-CEO lijkt namelijk een informele top5 van de AEX te verzamelen. Wellicht dat TNT, DSM, Heineken, KPN of AkzoNobel nu gaan strijden om de laatste 2 plaatsen.

Lees ook:
>

Interview met Jeroen van der Veer

De beurs vs. andere bedrijfsmodellen: de visie van commissarissen

De beurs vs. andere bedrijfsmodellen: de visie van commissarissen

17-02-2021 Voor veel grote bedrijven was de beurs altijd de belangrijkste toegang tot kapitaal en internationale expansie. De laatste decennia is er veel veranderd voor beursgenoteerde bedrijven. Dat roept de vraag op in welke gevallen een beursnotering de voorkeur verdient in vergelijking met andere bedrijfsmodellen. Wat vinden gelouterde commissarissen ervan?

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook