Jet Roos-van Aerssen cfro bij Nederlandse Loterij

Jet Roos-van Aerssen cfro bij Nederlandse Loterij

28-05-2024 Nederlandse Loterij heeft bekendgemaakt dat Jet Roos-van Aerssen is benoemd als nieuwe chief financial & risk officer.

Jet Roos-van Aerssen was eerder cfo van Media.Monks en Talpa Network en vervulde diverse (internationale) financiële rollen bij onder meer Aegon en General Electric. Zij is met ingang van 24 mei benoemd als cfro en lid van de raad van bestuur en volgt Arjan Blok op, die sinds 6 mei ceo van Nederlandse Loterij is geworden.

Alexander Pechtold, voorzitter van de raad van commissarissen van Nederlandse Loterij: “Namens de raad heet ik Jet Roos-van Aerssen van harte welkom bij Nederlandse Loterij. We hebben het volste vertrouwen in een positieve toekomst. Samen met Arjan Blok als ceo zal het bestuur van Nederlandse Loterij de komende jaren de organisatie weer een stap verder brengen. We willen de continue positieve resultaten van de afgelopen jaren natuurlijk voortzetten. Dat geeft ons de mogelijkheid om te blijven investeren in de maatschappij en in onze organisatie.”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook