CEO Stépan Breedveld weg bij Ordina

CEO Stépan Breedveld weg bij Ordina

15-09-2016 Breedveld (foto) zal Ordina per 1 april 2017 verlaten. Hij wordt opgevolgd door Jo Maes, die momenteel de activiteiten van Ordina in België/Luxemburg leidt.

Turn around
Stépan Breedveld over zijn vertrek: 'De turn around bevindt zich in de afrondende fase en Ordina is inmiddels weer een gezond bedrijf. We maken winst, beginnen weer te groeien en zijn schuldenvrij per halfjaar 2016. Onze aangescherpte strategie werpt haar vruchten af en we hebben continu geïnvesteerd in nieuwe medewerkers, competenties en proposities. Daarnaast is het besparingsprogramma inmiddels afgerond. Voor mij waren het zes intensieve jaren waarin we veel van ons management en medewerkers hebben moeten vragen. Mijn opdracht is volbracht en dit is een natuurlijk moment waarop ik besloten heb om afscheid te nemen.'

ICT voor mensen
President-commissaris Johan van der Werf bedankt Breedveld voor zijn bijdrage in de afgelopen jaren. 'Door zijn strategische inbreng en koersvaste uitvoering kan Ordina een moeilijke periode afsluiten. Met onze visie “ICT voor mensen” herpositioneert Ordina zich als innovatieve partner. Het bedrijf staat er goed voor met een stevig fundament voor verdere groei.

Benoeming Maes
De Raad van Commissarissen benoemt Jo Maes tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering op 7 december 2016 per 1 april 2017 tot bestuursvoorzitter en Chief Executive Officer. Wij kijken uit naar de samenwerking met de heer Maes en wensen hem veel succes', aldus Van der Werf.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook