Hans Stols stapt per direct op als ceo Fagron

Hans Stols stapt per direct op als ceo Fagron

27-11-2017 Hans Stols stapt per direct op als ceo van Fagron. Dit maakt het bedrijf maandagochtend 27 november 2017 bekend. 

Hans Stols was sinds 2015 ceo van Fagron maar stapt nu per direct op. Fagron meldt in een persbericht dat er behoefte is aan een ander leiderschap. Rafael Padilla zal per direct en op ad interim basis zijn taken overnemen. Padilla werkt sinds 2002 bij Fagron en is sinds 2012 lid van het directiecomité.

Koen Hoffman, voorzitter van de raad van bestuur van Fagron: "Wij zijn de heer Stols bijzonder erkentelijk voor de rol die hij heeft gespeeld in de ontwikkeling van Fagron. Eind 2015 heeft hij, onder moeilijke omstandigheden, de positie van CEO op zich genomen. Tijdens de afgelopen twee jaren heeft hij de onderneming niet alleen gestabiliseerd, de balans verstevigd maar heeft hij ook de basis gelegd voor verdere groei. Onder leiding van de heer Stols zijn de contouren van een solide toekomst voor Fagron zichtbaar geworden. Op die basis kunnen we met vertrouwen vooruitkijken naar de toekomst. Namens de Raad van Bestuur wil ik Hans bedanken voor zijn inzet en resultaten tijdens de afgelopen jaren.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook