Koninklijke BAM Groep benoemt John Wilkinson tot coo

Koninklijke BAM Groep benoemt John Wilkinson tot coo

27-08-2020 Koninklijke BAM Groep heeft op 25 augustus 2020 bekendgemaakt John Wilkinson te benoemen tot chief operating officer voor de business line infra. Op 5 oktober zal Wilkinson starten.

Momenteel is John Wilkinson president infrastructuur en lid van het executive committee van SNC-Lavalin, een internationaal opererende onderneming op het gebied van technische dienstverlening en projectmanagement. Voorafgaand daaraan bekleedde Wilkinson verschillende managementposities bij de infrabedrijven Laing O’Rourke, Kier Group en May Gurney. Bij BAM zal Wilkinson de rol van Roel Vollebregt overnemen, die in juni vertrok.

Per 5 oktober bestaat het executive committee van Koninklijke BAM Groep uit zes leden. De andere leden zijn ceo Ruud Joosten, cfo Frans den Houter, chro Sven van de Wynkele, chief business excellence officer Simon Finnie en coo Joost Nelis. Nelis is verantwoordelijk voor de business line bouw en vastgoed. Joosten en Den Houter vormen samen de raad van bestuur van het bedrijf. 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook