Jurgen Stegmann wordt CFO van Robeco

Jurgen Stegmann wordt CFO van Robeco

27-01-2011 Jurgen Stegmann treedt per 15 maart 2011 aan als CFO van Robeco. Hij is de opvolger van Constant Korthout, die eind vorig jaar de vermogensbeheerder verliet voor Van Lanschot.

Momenteel werkt Jurgen Stegmann nog als zelfstanding adviseur op het gebied van Finance, Governance en Risicomanagement. Zo is hij als partner verbonden aan investeringsmaatschappij LRV en heeft Stegmann zijn eigen adviesbureau Stegmanagement.

Jurgen Stegmann
Daarvoor werkte Stegmann onder meer als Chief Risk Officer bij NIBC en maakte hij tot 2000 deel uit van de Raad van Bestuur bij Fortis Bank Nederland.

Constant Korthout naar Van Lanschot
De benoeming van Jurgen Stegmann volgt op het vertrek van Constant Korthout, die in oktober 2010 aankondigde dat hij zijn carrière bij Van Lanschot Bankiers ging voortzetten als Chief Risk Officer en Lid van de Raad van Bestuur.

CEO Roderick Munster
Bestuursvoorzitter van Robeco Roderick Munster zegt met Stegmann een sterke en ervaren CFO aan boord te halen. ‘Hij zal onze groei een stevig fundament geven', aldus Munster in het persbericht.

Benoeming Stegmann
Robeco meldt dat de benoeming van Stegmann nog onder voorbehoud is van goedkeuring door de toezichthouders.

Bestuur Robeco
Met Stegmann zal het bestuur van Robeco daarna bestaan uit : CEO Roderick Munsters, Hester Borrie (Sales en Marketing), COO Leni Boeren en Hans Rademaker (CIO).

Lees ook:
> Biografie Jurgen Stegmann, CFO Robeco
> Roderick Munsters nieuwe CEO Robeco Groep
> Constant Korthout benoemd tot CFO en CRO Van Lanschot
> Robeco voor het eerst verlieslatend
> Robeco gaat reorganiseren

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook