Jurgen Stegmann vertrekt als commissaris bij ABN Amro

Jurgen Stegmann vertrekt als commissaris bij ABN Amro

15-11-2021 ABN Amro heeft op 15 november 2021 bekendgemaakt dat Jurgen Stegmann vanwege persoonlijke omstandigheden met onmiddellijke ingang terugtreedt als commissaris.

In 2016 trad Jurgen Stegmann toe als commissaris bij ABN Amro, verder is hij momenteel actief als commissaris bij MN Services en Janssen de Jong Groep. Ook is hij voorzitter raad van toezicht bij Beheer Museum Boijmans Van Beuningen.

Tom de Swaan, voorzitter van de raad van commissarissen, zegt het vertrek van Stegmann te betreuren: ‘In de afgelopen vijf jaar heeft Jurgen een belangrijke bijdrage geleverd aan het werk van de raad van commissarissen, vooral op het gebied van risicobeheer als voorzitter van het risk & capital committee. Zijn enorme deskundigheid in risicobeheer en zijn ervaring van meer dan 35 jaar in de financiële sector zijn bijzonder waardevol geweest. Ik spreek graag mijn grote waardering uit voor zijn bijdrage aan het toezicht op ABN Amro in de afgelopen vijf jaar.’

Er is nog niets bekend over een eventuele opvolger van Jurgen Stegmann. De raad van commissarissen van ABN Amro bestaat momenteel uit de volgende leden: Tom de Swaan, Arjen Dorland, Laetitia Griffith, Michiel Lap, Anna Storåkers, Mariken Tannemaat en Tjalling Tiemstra.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook