Twee nieuwe commissarissen TBI Holdings

Twee nieuwe commissarissen TBI Holdings

25-04-2022 TBI Holdings heeft op 22 april bekendgemaakt dat Karin Laglas (foto) en Oswald Coene zijn benoemd als leden van de raad van commissarissen.

Karin Laglas was van 2014 tot 2021 ceo van woningcorporatie Ymere en was van 2011 tot 2014 decaan van de faculteit bouwkunde aan de TU Delft. Gedurende haar loopbaan heeft zij verder verschillende functies bekleed bij onder de Bond Nederlandse Architecten (BNA), OVG, Rodamco, MAB-Groep en Twynstra Gudde. Momenteel is zij naast haar commissariaat bij TBI Holdings ook toezichthouder bij Eurocommercial Properties en Universiteit Utrecht.

Oswald Coene was sinds 2005 ceo en eigenaar van Koning & Hartman, tot het in 2019 werd overgenomen door VINCI Energies. Daarvoor was hij werkzaam voor Getronics, Bouman & Company en Akzonobel. Ook was hij tussen 2015 en 2018 commissaris van Funda. Momenteel is hij naar zijn commissariaat bij TBI Holdings ook commissaris bij Visma en bestuurslid van het Koninklijk Concertgebouworkest.

Beide benoemingen zijn ingegaan per 14 april 2022.

Daarnaast heeft TBI Holdings bekendgemaakt dat Edo van Assem, vicevoorzitter van de raad van commissarissen, is afgetreden. Van Assem was lid van de raad van commissarissen sinds juli 2012, zijn huidige termijn en commissariaat zou aflopen in 2024. 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook