CFO Pharming treedt af

CFO Pharming treedt af

06-08-2012 Karl Keegan, CFO van Pharming, treedt eind augustus af. Volgens het persbericht van Pharming vertrekt Keegan naar Groot-Brittannië om daar een functie te bekleden. Waar Keegan precies naartoe gaat, is onbekend.

Pharming evalueert de toekomst van de Raad van Bestuur
Sijmen de Vries, CEO van Pharming, zal tijdelijk de functie van Karl Keegan overnemen. Het nieuws van Keegans vertrekt komt een dag na de aankondiging van een grootscheepse reorganisatie bij Pharming. Het bedrijf gaat twintig mensen ontslaan en zal in dat licht de toekomst van de raad van bestuur ook evalueren, aldus Pharming.

Onlangs maakte Pharming al bekend dat Chief Medical Officer Rienk Pijpstra het biotechbedrijf per 1 september 2012 zal verlaten.

Naast Sijmen de Vries bestaat de 'board of management' van Pharming nog uit Chief Operations Officer Bruno Giannetti.

 

Karl Keegan
Karl Keegan trad in 2010 toe tot de Raad van Bestuur van Pharming. Hij kwam destijds van Minster Pharmaceuticals, dat in februari 2012 werd overgenomen door Proximagen Neuroscience.

Daarvoor werkte Keegan als directeur bij Canaccord Adams, als biotechnologie analist bij diverse investeringsbanken als Banc of America, UBS en Dresdner Kleinwort Benson. Keegan begon zijn carrière bij Smithkline Beecham Pharmaceuticals. Hij studeerde farmacologie aan de University College Dublin (BSc), filosofie en farmacologie aan de University of Cambridge (MPhil en MSc) en behaalde een master of finance aan de London Business School.

Lees ook:

> Pharming CFO Karl Keegan tevreden na lancering Ruconest

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook